FAQ

Website eigenaar

 • Wat zit er allemaal in de applicatie?

  Heel veel, de applicatie wordt opgeleverd met rassen en groepen volgens de FCI standaard. Verder zijn er al behandelingen, eigenschappen, kleuren en gedrag ingevuld zodat je meteen aan de slag kan. Alle items kan je wijzigen naar jouw behoefte zodat je een website hebt die aan jouw eisen voldoet.

 • Wat kan de applicatie allemaal?

  De applicatie is geschreven voor met name trimsalons. Dat houdt in dat jij als beheerder afspraken kan maken, eigenaars kan opvoeren en hun huisdieren maar ook facturen kan uitschrijven zowel over behandelingen als geleverde producten. De huisdiereneigenaar wordt op de hoogte gehouden via mail en notificaties op de website. Echter kan de huisdiereneigenaar ook zelf afspraken maken, zijn huisdieren opvoeren of wijzigen.

 • Is deze applicatie veilig?

  Ja, DogInfo gebruikt het phpBB platform wat getest is door SektionEins. Natuurlijk is iedere applicatie zo veilig als zijn slechste toegang, gebruik dus veilige paswoorden die niet zomaar zijn te raden. Raadpleeg ook regelmatig de logs in je beheerderspaneel om te zien wat er zich allemaal afspeelt op de website

 • Hoe zit dat met BTW?

  Behandelingen zitten vast aan 21% btw, producten die je los verkoopt kan je zelf bepalen. Op het moment van de factuur opmaken wordt de deal gesloten en vastgelegd voor welke prijs en btw tarief jij het product en of de dienst levert. Daarna kan je die niet meer wijzigen voor die factuur.

 • Wat als een afspraak niet doorgaat?

  Zodra je hoort van de eigenaar dat de afspraak niet doorgaat kan alleen jij als beheerder de afspraak wijzigen. Verplaats hem naar de nieuwe datum of gebruik hem voor een andere klant.

 • Hoe zit dat met de factuur?

  De factuur kan je wijzigen totdat hij betaald is. De bedragen en btw tarieven worden dan bevroren voor die factuur.

 • Belastingaangifte?

  Vanuit het beheerderspaneel kan je rapporten draaien over de omzet. Er zijn jaar, kwartaal en maandraporten soals ook detailrapporten. Elk rapport, behalve de detailrapporten kan je exporteren naar excel en opgeven aan je boekhouder.

Huisdiereneigenaren

 • Hoe zit het met de privacy?

  Jouw gegevens zijn veilig en versleuteld opgeslagen. Echter, gebruik veilge paswoorden die niet zomaar zijn te raden. Je huisdieren zijn wel zichtbaar op internet echter zonder verwijzing naar jou toe. Alleen de beheerder kan dat inzien.

 • Hoe weet ik welke afspraken ik heb gemaakt?

  In je gebruikerspaneel vindt je een opsomming van jouw afspraken, facturen en welke huisieren je hebt opgegeven. Die gegevens zijn alleen voor jou zichtbaar als je bent ingelogd. Daarnaast krijg je van iedere afspraak een mail en / of een notitie als je dat wilt.

 • Afspraken afzeggen, verplaatsen

  Een eenmaal gemaakte afspraak kan je afzeggen, verplaatsen door contact op te nemen met de eigenaar. Hij of zij kan dan je gemaakte afspraak verplaatsen voor je binnen de door het bedrijf gestelde termijn.

 • Kan ik huisdieren verwijderen uit de database?

  Jazeker, als je in het gebruikerspaneel je huisdier aanvinkt bij verwijderen en dat opslaat dan verdwijnt jouw huisdier uit het lijstje. Het is dan ook niet meer mogelijk om een afspraak te maken voor het betreffende huisdier.

 • Ik heb meerdere huisdieren?

  Geen probleem, voer ze allemaal op zodat je voor ieder huisdier een afspraak kan maken. Bij het maken van een nieuwe afspraak krijg je de mogelijkheid om je huisdier aan te geven waar de afspraak voor is.

 • Herinnering?

  Ongeveer twee dagen voor jouw afspraak krijgt jouw huisdier een herinnering per mail toegestuurd. Zo kan je geen afspraak vergeten!